Dit huisje is 6 meter lang maar als je de binnenkant ziet prachtig

Niet meer werken, geen vaste lasten meer aan het hoofd zoals de hypotheek op je huis en andere vaste lasten, maar gewoon de wereld rondreizen. Dat is voor vele een droom. Jenna en Guil hebben het samen gedaan! Dit stel verkochten hun huis en hebben samen iets heel bijzonders gemaakt. Als je een creatief persoon bent dan is er van alles mogelijk. Dit stel besloot om een huisje van 6 meter lang te bouwen waarmee ze de wereld mee rond konden reizen. Geen vaste lasten van hypotheek of vele verzekeringen meer aan je hoofd.

huisje-1

Ze zijn momenteel iets langer dan een jaar op reis. Ze hebben al op heel veel mooie plekjes overnacht samen. Als je een avonturier bent en graag de wereld wilt ontdekken zou dit zeker een optie kunnen zijn. De kosten van een mobiel huis zijn vele lager dan een koop huis waar veel meer bij komt kijken zoals advocaat of notaris kosten. Op de volgende pagina hieronder zie je het mooie huisje aan de binnenkant prachtig!