Met dit trucje wordt je wifi signaal sterker binnen 2 minuten

Met dit simpel trucje maak je gemakkelijk je wifi signaal vier keer zo sterk binnen slechts 2 minuten tijd! Woon jij in een omgeving waar je vaak slecht wifi signaal hebt, dan kan een wifi versterker een goede oplossing zijn om meer en sneller bereik te krijgen.

Of je koopt een ander internet abonnement bij de provider, maar het probleem kan hetzelfde blijven. Wifi versterkers zijn meestal wel erg prijzig in aanschaf, we hebben een veel eenvoudige manier gevonden om je signaal snel te verbeteren. En je bespaart er een hoop geld mee.

wifi-signaal-1

Deze methode hebben al veel mensen geprobeerd en het werkt! Het versterkt je wifi ontvangst van rond de 2 streepjes tot gemiddeld 4, variërend tussen 3 en 5. Je hebt er vrij weinig spullen voor nodig. Het enigste wat je nog hebt is een leeg blik bier of frisdrankblikje.

Daarnaast heb je een stanleymes nodig of een schaar, ligt eraan wat je het fijnste vind. Het aluminium in lege (bier)blikjes kan het wifi-signaal aanzienlijk versterken. Bekijk snel op de volgende pagina hieronder hoe je het kunt maken.