Met dit middel verwijder je zelf krassen van je auto

Krassen op je auto zijn nooit fijn. Naast het optische effect zit je ook met de verkoopprijs van je wagen. Een potentieel koper tast minder diep in de buidel bij een auto die onder de krassen zit. Tel daarbij op de ergernis als je iedere ochtend weer tegen die krassen aan moet kijken. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor.

Waarschijnlijk heb je in je schuur of garage een busje WD-40 liggen. WD-40 kun je echt voor alles gebruiken. Wij gebruiken het ook regelmatig om ons sanitair mee schoon te maken in de badkamer, zodat we geen last meer hebben van kalkaanslag!

Mocht je net geen busje WD-40 in huis hebben? Geen probleem! Deze spuitbussen zijn verkrijgbaar bij iedere bouwmarkt. WD-40 wordt voornamelijk gebruikt voor het smeren van sloten. Maar wist je ook dat je met dit middeltje krassen weg kunt werken. Zo bespaar je enorm veel geld op je verzekeringskosten en eigen premie!

Op de volgende pagina hebben we een video geplaatst met een goede uitleg om zelf krassen van je auto te verwijderen, daardoor bespaar je veel geld op autoverzekering kosten en eigen claim kosten.