Dankzij dit trucje wordt je nooit meer buiten gesloten

Als ik mijn huis verlaat controleer ik altijd of ik alle sleutels bij heb, het zou natuurlijk vervelend zijn als je jouw huissleutel bent vergeten. Daardoor ben je buitengesloten van je eigen huis! Wij kennen vrienden die net hun eigen eerste koophuis hadden gekocht die waren buitengesloten van hun eigen koophuis omdat ze de sleutel kwijt waren geraakt.

Dan is het maar wachten op een reservesleutel of op de slotenmaker. Maar je hebt het vast weleens meegemaakt, je komt terug van een feestje en nachts kom je erachter dat je sleutels kwijt zijn. De slotenmakers zijn gesloten en dan moet je iemand uit bed halen om de deur open te doen, wij hebben een handige oplossing hiervoor gevonden!

Het trucje is erg simpel maar het is altijd fijn om een goede oplossing achter de hand te hebben voor als je sleutel kapot of kwijt is geraakt. Op de volgende pagina 2 staat het filmpje hoe je dit zelf kunt oplossen!