Ruikt jouw kleding naar schimmel na een wasbeurt? Zo los je het op

Dit is een veelvoorkomend probleem waar veel huishoudens mee te maken hebben. Je herkent het wel je hebt net je salaris ontvangen en daarvan heb je wat leuke nieuwe kleding gekocht. Je gooit je nieuwe kleding voor het eerst in de wasmachine en als je het aan het opvouwen bent ruik je meteen dat de kleding al muf ruikt. Dit zal zich elke wasbeurt herhalen.

Een oorzaak kan zijn dat er teveel kalk in je wasmachine zit. Kijkt u weleens onder de rand van de rubbers van uw wasmachine. Als er een niet al te frisse geur uit uw apparaat komt dan weet u dat het tijd voor acties is. Gelukkig hebben wij een oplossing die al een deel van de huishoudens gebruiken! Deze tip bespaart je een hoop geld aangezien de kleding langer mee zal gaan.

Lees op de volgende pagina hoe jij dit trucje zelf kan toepassen voor je eigen wasmachine!